info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

Adverteren bij Vakanties in Nederland

Bent u in het bezit van een accommodatie welke u wilt verhuren? Plaats dan nu uw accommodatie op onze website en ontvang meer boekingen en bezoekers op uw eigen website. Uw advertentie blijft een jaar lang zichtbaar op onze website. Na een jaar zullen wij u benaderen of u de advertentie wilt verlengen.

Waarom een advertentie?

Het team van vakanties-in-nederland.nl is dagelijks bezig om de website te laten groeien. Dagelijks ontvangen wij steeds meer bezoekers die op zoek zijn naar een perfecte vakantie. Het voordeel voor u is dat uw accommodatie direct onder de aandacht komt van uw gewenste doelgroep, de bezoekersaantallen op uw website zullen gaan stijgen en uw accommodatie zal vaker worden geboekt.

De kosten van uw advertentie

Leuk dat u erover denkt om uw accommodatie op onze website te plaatsen. Uw advertentie blijft een jaar lang op onze website staan. De kosten om uw accommodatie een jaar lang op onze website te plaatsen zijn €119,00 ex btw. Na het versturen van onderstaand formulier zullen wij contact met u opnemen. Nadat de betaling van uw accommodatie succesvol is ontvangen zal deze op onze website verschijnen.

Gegevens van uw accommodatie

    Accommodatie gegevens