Bij Erve Mulder

Bij Erve Mulder

Drenthe, Dalerveen

767.00

Korte omschrijving
Voor een leuke vakantie met vrienden of familie is deze woonboerderij een perfecte keuze. Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met een gezellige haard
Locatie
Drenthe, Dalerveen
Slaapkamers
4 slaapkamers
Badkamers
1 badkamer(s)
Aantal sterren
3/5
Accommodatie
Vakantiehuis
Vertrekdatum
Divers

Volledige omschrijving

Voor een leuke vakantie met vrienden of familie is deze woonboerderij een perfecte keuze. Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met een gezellige haard voor lange avonden.

De boerderij ligt in Dalerveen in Drenthe en een prachtige omgeving. In Dalen (4 km) kun je boodschappen doen bij de supermarkt of lekker uit eten. Het is een goede uitvalsbasis om de rest van de omgeving te verkennen, zoals Wildlands Adverture Zoo in Emmen (16 km) of Hunebedcentrum Borger (30 km). Langs de boerderij ligt het bekende Pieterpad. Vele wandelaars lopen jaarlijks deze bekende route. Ook ligt het grootste weidevogelgebied van Drenthe in de achtertuin van de vakantiewoning. In het beekdal van het Drostendiep zijn diverse weidevogels te horen.

De boerderij heeft 3 slaapkamers en 1 ruime luxe badkamer en is geschikt voor 7 personen. Buiten vind je een terras waar je kunt zonnen of genieten van de frisse lucht.