Boerderij appartement Leggeloo

Boerderij appartement Leggeloo

Drenthe, Dwingeloo

374.00

Korte omschrijving
Dit moderne appartement ligt in Dwingeloo, in Drenthe. Er is 1 slaapkamer waar 2 mensen kunnen overnachten, ideaal voor een romantische vakantie met je
Locatie
Drenthe, Dwingeloo
Slaapkamers
4 slaapkamers
Badkamers
1 badkamer(s)
Aantal sterren
3/5
Accommodatie
Vakantiehuis
Vertrekdatum
Divers

Volledige omschrijving

Dit moderne appartement ligt in Dwingeloo, in Drenthe. Er is 1 slaapkamer waar 2 mensen kunnen overnachten, ideaal voor een romantische vakantie met je partner. Bovendien is het toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. Vanuit de tuin heb je een prachtig, weids uitzicht.

Drenthe heeft 3 natuurparken met elk een eigen karakter. Fiets door het uitgestrekte heidegebied van het Dwingelderveld, duik de bossen in van het Drents-Friese Wold of breng een dag door in het Drentsche Aa. De dorpskern van Dwingeloo is opvallend groen en bestaat uit prachtige rietgedekte boerderijen. Er zijn verschillende sfeervolle restaurants en cafés voor een gezellig diner. Je kunt in de buurt uitstapjes maken naar Giethoorn, Groningen of Zwolle.

De woning bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk. De inrichting is sfeervol en vanuit de ruime woonkamer en vanuit de slaapkamer kijk je uit op de landelijke tuin. Er zijn fietsen beschikbaar, zodat je eenvoudig de omgeving kan ontdekken.