info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

Bungalow 6p

Nederland, Noordwijk

0.00

Korte omschrijving

Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreëren op ons bungalowparck in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand. In

Volledige omschrijving

Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreëren op ons bungalowparck in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand. In alle jaargetijden is het strandweer, of u nu in de lente, zomer, herfst of winter komt. Heerlijk zonnen tijdens warme zomerdagen of lekker uitwaaien tijdens een prachtige herfstdag. Het strand zal altijd het gevoel van vakantie oproepen. Daarnaast is het bungalowparck gelegen aan de rand van het 2e natuurgebied van Nederland. De bekende Noordwijkse boulevard is op 5 kilometer met de vele restaurants en cafés. Vanaf de boulevard loopt u ook zo de winkelstraat in van Noordwijk. Hier vindt u zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes. In de omgeving van het bungalowparck ligt tevens een mountainbike parcours, voor de sportieve vakantiegast!

Liefhebbers van fietsen, zwemmen, wandelen en zonnebaden hebben in Bungalowparck Tulp en Zee de ideale uitvalsbasis gevonden.

Kortom een vakantie in Noordwijk begint bij Bungalowparck Tulp en Zee.

Kenmerken Tulp en Zee
* Bungalowpark aan zee
* 62 vrijstaande bungalows
* 2 privé parkeerplekken bij elke bungalow
* Speeltuin
* Loopafstand van het strand
* Amsterdam en Den Haag op 35 minuten, Haarlem en Leiden op 20 minuten
* Fietsverhuur
* Broodjesservice
* Wi-Fi
* Gratis kaarten zwembad de Wasbeek bij verblijf