info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

Bungalowpark Wijdland-Botter

Utrecht, Bunschoten

686.00

Korte omschrijving
In dit verzorgde en vrijstaande vakantiehuis aan het Eemmeer ontbreekt het u aan niets. Het vakantiehuis bevindt zich aan de rand van een schitterend gelegen jachthaven. Het vakantiehuis biedt twee slaapplaatsen, maar is ingericht voor vier personen. Op deze

Volledige omschrijving

In dit verzorgde en vrijstaande vakantiehuis aan het Eemmeer ontbreekt het u aan niets. Het vakantiehuis bevindt zich aan de rand van een schitterend gelegen jachthaven. Het vakantiehuis biedt twee slaapplaatsen, maar is ingericht voor vier personen. Op deze manier heeft u alle ruimte voor een ontspannen vakantie. Het vakantiehuis beschikt over een modern interieur en een grote woonkamer met panoramische vensters, zodat u een mooi uitzicht op het water heeft. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich een eetgedeelte met een prachtig uitzicht op de polder. Door de grote vensters beschikt het vakantiehuis over veel lichtinval. Via de grote schuifpui in de woonkamer bereikt u het riante hardhouten vlonderterras met tuinmeubelen en een lounge-set, zodat u buiten kunt eten en genieten. Het aanwezige zonnescherm aan de waterzijde en voorzijde is elektrisch bedienbaar. Door de drie terrassen, waterzijde, polderzijde en de zijkant van de woning kunt u altijd ergens beschut of in de zon zitten. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is maximaal één persoon toegestaan.

Het vakantiehuis staat op een vakantiepark met 35 huizen. Een speeltuin en strandje bevinden zich op loopafstand. Op het vakantiepark kunt u zonder vaarbewijs een sloep of zeilboot huren. Gasten van Chalet.nu ontvangen bij een huurperiode van 2 uur gratis 1 uur extra! In het karakteristieke dorpje Spakenburg vindt u nog de authentieke klederdracht en de oude Botterhaven. Bezoek vanuit dit vakantiehuis ook Utrecht, Amersfoort en de hoofdstad Amsterdam. Park Wijdland is een vuurwerkvrij park, bedoeld voor rust. Het ligt naast een vogelbroedgebied. Bij het vakantiehuis mogen geen elektrische auto’s opgeladen worden i.v.m. met brandveiligheid. Op 200 meter zijn openbare laadpalen beschikbaar.