info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

Decamerone

Friesland, Boijl

521.00

Korte omschrijving
Deze comfortabele vakantiewoning ligt in een klein en simpel vakantieparkje (± 30 huisjes) aan de rand van het Friese dorpje Boijl (± 870 inwoners). Het is van alle gemakken voorzien en perfect voor een stel of voor een gezin

Volledige omschrijving

Deze comfortabele vakantiewoning ligt in een klein en simpel vakantieparkje (± 30 huisjes) aan de rand van het Friese dorpje Boijl (± 870 inwoners). Het is van alle gemakken voorzien en perfect voor een stel of voor een gezin met (maximaal 2) kinderen. Er zijn 2 fietsen beschikbaar.

Boijl ligt op nog geen 10 km van de Drentse Koloniën van Weldadigheid, die sinds 2021 de status van Unesco werelderfgoed hebben. Frederiksoord, Wilhelminaoord, en iets verder weg, Veenhuizen: prachtige en erg interessante dorpen in een heel afwisselend landschap. Het dorp wordt omgeven door Friese weilanden en Drentse bossen. Het ligt aan de rand van het Nationale Park het Drents-Friese Wold, een prachtig wandel- en fietsgebied. In de buurt liggen ook fraaie plaatsen als Diever, Borger, Appelscha en Vledder. In het sauna-, beauty- en wellnesscentrum in Boijl kun je heerlijk ontspannen. In Noordwolde (6 km) zijn diverse winkels en een supermarkt.

De zonnige tuin geeft privacy en beschikt over 2 terrassen. Parkeerplaatsen: 2, waarvan 1 bij het huisje.

Let op: schoonmaakkosten van € 50,- contant te voldoen bij het ophalen van de sleutel.

Bijzonderheden: Om onnodig wachten te voorkomen bij de vakantiewoning vragen wij je vriendelijk om enkele uren voor aankomst de beheerder te informeren over je verwachte aankomsttijd.