info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

S Deluxe four persons Sauna and spa

Nederland, Lunteren

1,001.00

Korte omschrijving

Lunteren, in Gelderland, is het geografische centrum van Nederland. Omgeven door bossen, heide en zandverstuivingen is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ontdek de authenticiteit van de Veluwe, met zijn kleine boerderijen, molens en

Volledige omschrijving

Lunteren, in Gelderland, is het geografische centrum van Nederland. Omgeven door bossen, heide en zandverstuivingen is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ontdek de authenticiteit van de Veluwe, met zijn kleine boerderijen, molens en natuur, te voet of per fiets.

Je vakantie begint wanneer je de lange oprit naar de camping beklimt, omringd door bomen. Rust en een prachtige bosrijke omgeving zijn belangrijke kenmerken van het landgoed. U zult onder de indruk zijn van dit park en zijn adembenemende natuurlijke schoonheid.

Het landgoed heeft diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een tennisbaan en een speeltuin.

Er zijn een aantal vrijstaande chalets voor 4 personen beschikbaar. Deze bestaan uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Alle chalets staan rondom een mooi aangelegde tuin en hebben een parkeerplaats. Het ontwerp en de indeling van de chalets kunnen verschillen.

In de winter is het restaurant op maandag, dinsdag en woensdag gesloten.