info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

S Deluxe Wellness for four persons

Nederland, Lunteren

1,110.00

Korte omschrijving

Lunteren, in Gelderland, is het geografische middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ontdek de authenticiteit van de Veluwe, met zijn kleine boerderijen, molens en

Volledige omschrijving

Lunteren, in Gelderland, is het geografische middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ontdek de authenticiteit van de Veluwe, met zijn kleine boerderijen, molens en natuur, te voet of per fiets.

Uw vakantie begint als u de lange oprijlaan naar het door bomen omgeven terrein oploopt. Rust en een mooie bosrijke omgeving zijn belangrijke kenmerken van het landgoed. U zult onder de indruk zijn van dit park en zijn adembenemende natuurlijke schoonheid.

Het landgoed beschikt over diverse faciliteiten waaronder een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan en speeltuin.

Er zijn een aantal 4-persoons vrijstaande chalets beschikbaar. Deze bestaan uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Alle chalets zijn gesitueerd rondom een mooi aangelegde tuin en beschikken over een parkeerplaats. Het ontwerp en de indeling van de chalets kan variëren.

In de winter is het restaurant op maandag, dinsdag en woensdag gesloten.