't Gasthuys - app d' Haeven

't Gasthuys - app d' Haeven

Noord-Holland, Den Oever

295.00

Korte omschrijving
Het vakantiehuis d’ Haeven is modern ingericht met oog voor historische details die doen denken aan de vroegere gasthuiskapel van Den Oever. Het is
Locatie
Noord-Holland, Den Oever
Slaapkamers
4 slaapkamers
Badkamers
1 badkamer(s)
Aantal sterren
3/5
Accommodatie
Vakantiehuis
Vertrekdatum
Divers

Volledige omschrijving

Het vakantiehuis d’ Haeven is modern ingericht met oog voor historische details die doen denken aan de vroegere gasthuiskapel van Den Oever. Het is een ideale accommodatie voor gezinnen!

Op slechts 100 m lopen van de accommodatie vind je de Waddenzee. Er worden wadlooptochten georganiseerd vanuit Den Oever en een bezoek aan het Amstelmeer (7,5 km) en het IJsselmeer (500 m) behoort ook tot de mogelijkheden. ’s Avonds kun je gezellig uit eten gaan in Restaurant Basalt (100 m), Restaurant Bruisend (tevens 100 m) of Restaurant ’t Wad (200 m).

Op de begane grond vind je de woonkamer met eethoek en een goed uitgeruste open keuken. De luxe badkamer heeft een ruime inloopdouche en naast het separate toilet is er ook en eigen berging. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een boxspringbed voor 2 personen, de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoons boxspringbedden. Bij mooi weer kun je beide terrasdeuren open zetten voor een zonnige middag.