't Schuytvlotje

't Schuytvlotje

Zeeland, Groede

408.00

Korte omschrijving
Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Centraal gelegen in het dorpje Groede.Het artistieke dorp
Locatie
Zeeland, Groede
Slaapkamers
4 slaapkamers
Badkamers
1 badkamer(s)
Aantal sterren
3/5
Accommodatie
Vakantiehuis
Vertrekdatum
Divers

Volledige omschrijving

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Centraal gelegen in het dorpje Groede.

Het artistieke dorp Groede in Zeeuws-Vlaanderen is heel gezellig met de kleine steegjes en ambachtelijke winkeltjes. De mooie en brede stranden van Zeeuws-Vlaanderen zijn op 3 km afstand. Deze prachtige omgeving is ideaal om per fiets te ontdekken. Op 200 m van het huis is een kleine supermarkt. Als uitstapje kun je een dagje naar Vlissingen, vanuit Breskens vertrekt de veerdienst naar de haven van Vlissingen.

Het vakantiehuisje ligt achter een voormalige kerk en naast het huis van de eigenaar. De woning is gelijkvloers en de woonkamer heeft een gezellige houtkachel. Bij het huis zijn 2 terrassen waar je kunt relaxen in de buitenlucht. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.