info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

V Deluxe 6 people spa

Nederland, Schin op Geul

959.00

Korte omschrijving
Résidence Valkenburg is gelegen in het prachtige heuvellandschap van het gezellige Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gelegen op een toplocatie in Schin op Geul (nabij Valkenburg). Vanaf het park heb je uitzicht op het Geuldal, waar je de mooiste fiets-

Volledige omschrijving

Résidence Valkenburg is gelegen in het prachtige heuvellandschap van het gezellige Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gelegen op een toplocatie in Schin op Geul (nabij Valkenburg). Vanaf het park heb je uitzicht op het Geuldal, waar je de mooiste fiets- en wandelroutes vindt.

Voorzieningen
Résidence Valkenburg is een geheel vernieuwd park met vele faciliteiten voor jong en oud zoals een gezellig restaurant in Ibiza-stijl, een verwarmd buitenzwembad en kidsclub (8 juli t / m 3 september 2017 op dinsdag t / m zaterdag). Naast deze faciliteiten en de prachtige omgeving zijn er ook exclusieve uitjes speciaal voor jou geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark waar u kunt genieten van leuke kortingen of aantrekkelijke arrangementen.

NIEUW! Eet & Drankarrangementen op Résidence Valkenburg
Voeg nog meer luxe toe aan uw verblijf op Résidence Valkenburg voor een volledig ontspannen vakantie. In juli en augustus kunt u tijdens uw vakantie genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 – 10:00 uur. In het gezellige restaurant WOODZ. U kunt het hele jaar door een culinair driegangendiner toevoegen aan uw verblijf. Boek nu
Het restaurant gaat op 1 april open!

Résidence Valkenburg is ook dit jaar rond de jaarwisseling een vuurwerkvrij vakantiepark!

Deze locatie is een vakantiepark in ontwikkeling, hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
De werkzaamheden kunnen tot aan het 2021 hoogseizoen duren. Rond de meivakantie en feestdagen hopen we dat het rustig is op de parken, zodat gasten dan echt kunnen genieten van de welverdiende vakantie.