info@vakanties-in-nederland.nl | +31 (0)85 2500 310
Accommodatie zoeken

Prijs

Provincie

Plaats

Aantal sterren

Slaapkamers

Vakanties in Zeeland

Rij de Zeeuwse eilanden op en je hebt direct het vakantiegevoel. Je waant je in een oase van rust en ervaart een andere wereld. Zeeland is de provincie die wordt gekenmerkt door de kilometers kustlijn langs de eilanden. Hier aan de kust, de Zeeuwse kust, zong Bløf alweer even geleden. Je hebt er meteen een beeld bij. Van pittoreske dorpjes aan het strand en oneindige vergezichten met zee en af en toe een bootje. Een omgeving die rust uitstraalt. Reden genoeg om een vakantiehuis te huren in Zeeland.

Zeeland, Westkapelle
Zeer sfeervolle vakantiewoning vlakbij het strand van Westkapelle
3/5

Boek nu vanaf: 904.00

Zeeland, Westkapelle
Zeer sfeervolle vakantiewoning vlakbij het strand van Westkapelle
3/5

Boek nu vanaf: 933.00

Zeeland, Westkapelle
Fijn familiehuis op een minicamping met speelvoorzieningen, 3 km van het strand
3/5

Boek nu vanaf: 1,242.00

Zeeland, Nieuwvliet
Knus vakantiehuisje in Nieuwvliet vlak aan zee, strand en natuurreservaat
3/5

Boek nu vanaf: 400.00

Zeeland, Nieuwvliet
Knus vakantiehuisje in Nieuwvliet vlak aan zee, strand en natuurreservaat
3/5

Boek nu vanaf: 396.00

Zeeland, Nieuwvliet
Dit knusse vakantiehuisje kun je vinden in Nieuwvliet, vlak bij de zee. De slaapkamer heeft 2 bedden die elk
2/5

Boek nu vanaf: 411.00

Zeeland, Nieuwvliet
Knus vakantiehuisje in Nieuwvliet vlak aan zee, strand en natuurreservaat
3/5

Boek nu vanaf: 576.00

Zeeland, Nieuwvliet
Knus vakantiehuisje in Nieuwvliet vlak aan zee, strand en natuurreservaat
3/5

Boek nu vanaf: 572.00

Zeeland, Nieuwvliet
Authentieke polderwoning in Nieuwvliet met tuin vlak aan zee en natuurreservaat, fraai polderzicht.
3/5

Boek nu vanaf: 528.00

Zeeland, Nieuwvliet
Dit vakantiehuis ligt net onder de duinen van Nieuwvliet, in de provincie Zeeland. Met 2 slaapkamers is de woning
2/5

Boek nu vanaf: 512.00

Snel een vakantiehuis huren in Zeeland

Kies je voor een strandhuisje of een bungalow op één van de vele vakantieparken. Via vakanties-in-nederland.nl huur je makkelijk en snel een vakantiewoning die bij je past. Ideaal om van jouw verblijf op de eilanden een succes te maken. Of je nu kiest voor een vakantie op Tholen, Schouwe-Duiveland, Noord- of Zuid-Beveland of Walcheren. De schoonheden van Zeeland mag je niet aan je voorbij laten gaan. Wie zich verdiept in deze prachtige provincie, zal zich niet langer in kunnen houden en direct een vakantiehuis huren in Zeeland.

Water

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan water. Met de Westerschelde, het Veerse Meer, de Oosterschelde en het Grevelingen is het de provincie met het grootste wateroppervlak van Nederland. De ideale omgeving dus voor een dagje aan het strand of om te watersporten. Windsurfen, varen, snorkelen, het kan allemaal in en op de Zeeuwse wateren. Maar ook een heerlijk ontspannen dagje aan het strand is uiteraard een optie. Zeeland is de provincie om eens even helemaal tot rust te komen. Ben je toe aan ontspanning kies er dan voor een vakantiehuis te huren in Zeeland. Via vakanties-in-nederland.nl is dit zo geregeld.

Deltawerken

Bekend is Zeeland ook vanwege de Deltawerken. Een bezoek aan Deltaparkt Neeltje Jans mag bij een vakantie in Zeeland dan ook niet ontbreken. Dit educatieve uitje brengt de waterhuishouding van de eilanden in kaart en is leerzaam en boeiend voor jong en oud. Je leert er alles over de werking van de Deltawerken en wat er mis ging tijdens de watersnoodramp van 1953. Naast het educatieve deel biedt Neeltje Jans ook een zeeleeuwenshow en een heus aquapark. Een dag vol beleving voor jong en oud dus.

Mosselen

Na een lange strandwandeling heb je zeker trek gekregen. Een pannetje verse mosselen aan het strand in de zon. Zeeuwser wordt het niet. Wie Zeeland bezoekt, eet natuurlijk bij één van de vele sfeervolle strandpaviljoens. Langs de kust is er keuze genoeg. Ook als je niet van mosselen houdt. De zon zien ondergaan vanaf een sfeervol terras met een glas rosé in de hand. Kies je ervoor een vakantiehuis te huren in Zeeland, dan weet je zeker dat je avonden er zomers uit zien.

Naseizoen

Ook in het naseizoen is Zeeland een aantrekkelijke vakantiebestemming. Het is dan wat rustiger qua toerisme, maar je kunt nog steeds heerlijk wandelen of een fietstocht maken langs de kust. Met een bokbiertje op het terras genieten in de nazomerzon. Zeeland is de ideale vakantiebestemming, dus wacht niet langer met een vakantiehuis huren in Zeeland.

Duik de natuur in

Zeeland heeft een kustlijn van 650 kilometer. Langs de kust vind je contrastrijke natuurgebieden, waardoor Zeeland een prachtig decor vormt voor diverse activiteiten. Je kunt de parels van de Zeeuwse natuurlijk perfect te voet of op de fiets verkennen en daarna even lekker uitwaaien op een van de mooiste stranden. Of duik de natuur in en ga vogels spotten op de vogelboulevard.

Zoek de gezelligheid op vanuit je vakantiehuis in Zeeland


Zeeland is bij uitstek dé provincie waar je makkelijk de gezelligheid op kunt zoeken. Een keertje iets anders dan strand en zee? Ga lekker winkelen of cultuur snuiven in de unieke Zeeuwse dorpjes en steden met sfeervolle winkelstraten met kleine boetiekjes. grote winkelketens en bruisende evenementen. Elke plaats heeft z’n eigen karakteristieke kenmerken. Tussendoor kun je heerlijk even bijkomen bij één van de vele gezellige restaurants met een hapje en een drankje.

Even uitblazen in de stoomtrein Goes-Borsele


De stoomtrein Goes-Borsele is een perfect uitstapje als je op vakantie bent in Zeeland. Het is een rijdend museum dat door de polders met bloemdijken, boomgaarden, hollebolle weilanden, kerkdorpen en boerderijen tuft. Op de pluche banken van de 1e of 2e klasse, of juist op de houten banken in de 3e klasse, het maakt niet uit, je geniet volop van een ontspannen reis in een authentieke stoomtrein. Naast de stoomtrein rijdt er op sommige dagen ook een compact ouderwets dieseltreintje.

Waan je eventjes terug in de Middeleeuwen in Middelburg

Een van de leukste steden om te bezoeken is het monumentale Middelburg met veel historische gebouwen. De rijke geschiedenis zie je terug in het huidige straatbeeld. Met veel winkels, horecagelegenheden en evenementen is het een gezellige, levendige stad.