Gebruikersvoorwaarden

Gebruikers voorwaarden

Vakanties-in-nederland.nl is onderdeel van Recreatie Online BV en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 80118860. In dit artikel kunt u onze gebruikersvoorwaarden lezen.
De dienst van Vakanties-in-nederland.nl bestaat uit het samenbrengen van verhuurders en/of geïnteresseerden. Alle aangemelde verhuurders worden hierna omschreven als ‘adverteerders’. De huurders worden aangeduid als ‘gebruikers’. Houd er rekening mee dat de vakantiehuizen zich bevinden in zowel Nederland als in het buitenland. Adverteerders kunnen tegen betaling een advertentie plaatsen op onze website. Gebruikers kunnen daarop reageren.

Adverteerders

1. We vragen onze adverteerders om alle gegevens in de advertenties naar waarheid in te vullen. Vul de gegevens bovendien zo volledig mogelijk in. Door een advertentie te plaatsen, geeft u ons toestemming voor het plaatsen van informatie en/of beeldmateriaal op onze website.
2. Zonder opgaaf van reden kan Vakanties-in-nederland.nl de advertentie wijzigen dan wel verwijderen. Dit gebeurt enkel wanneer er een overtreding wordt waargenomen, bijvoorbeeld wanneer de advertentie aanstootgevend en/of onjuist dan wel onvolledig is. Ook wanneer de advertentie in de verkeerde rubriek is geplaatst, zal deze worden verwijderd door onze redactie.
3. Vakanties-in-nederland.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor opgelopen schade als gevolg van het gebruik van deze website.
4. Indien u zich niet houdt aan onze algemene voorwaarden en/of gebruikersvoorwaarden, behouden wij het recht om u de toegang tot deze website te blokkeren.
5. Bij het plaatsen van een advertentie, vrijwaart de adverteerder iedere rechtsvordering op basis van de bewering dat deze inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten (van derden).
6. Vakanties-in-nederland.nl wordt door u gevrijwaard met betrekking tot mogelijke claims die worden opgelegd door u of derde partijen, welke verband houden met de overeenkomst die u heeft gesloten met ons.
7. Indien u uw advertentie wilt annuleren, kunt u dat aan ons laten weten: schriftelijk of per e-mail. U dient dit minimaal een maand van tevoren op te sturen, voordat uw advertentie eindigt. Uw advertentie wordt stilzwijgend verlengd, indien u uw advertentie niet tijdig opzegt. Wij kunnen helaas geen terugbetalingen uitvoeren voor maanden wanneer u geen gebruik heeft gemaakt van de website.
​​​​​​​8. Indien u een van de bovenstaande voorwaarden overtreedt, maakt u geen gerechtigd gebruik van onze website.

Gebruikers

1. Alle vakantiewoningen op deze website zijn geplaatst door adverteerders. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele inhoud en/of onjuistheid van advertenties en/of weergegeven informatie.
2. Vakanties-in-nederland.nl is niet verantwoordelijk voor websites van derden, waar mogelijk naar toe gelinkt wordt aan de hand van banners en/of tekstlinks.
3. Vakanties-in-nederland.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, die op wat voor manier dan ook zou kunnen ontstaan door een bezoek aan deze website.
4. Recreatiewoningen.nl is nimmer een partij tussen gebruiker en adverteerder. Immers bieden wij alleen het platform waar gebruiker en adverteerder samenkomen.
5. Vakanties-in-nederland.nl zal geen privacygevoelige data verzamelen. Wij verzamelen alleen herleidbare informatie waar de gebruiker uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.
6. U vrijwaart Recreatiewoningen.nl volledig voor alle mogelijke claims. Het is uw verantwoordelijkheid om de juiste overeenkomst te sluiten met de adverteerder.
7. Vakanties-in-nederland.nl houdt alleen persoonsgegevens bij die noodzakelijk zijn voor het gebruik van onze website. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Wij proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan.
​​​​​​​8. Vakanties-in-nederland.nl behoudt zich het recht om de gebruikersvoorwaarden te allen tijde aan te passen. Hier stellen wij u mogelijk niet van op de hoogte. Indien er update plaatsvindt, kunt u dat teruglezen op deze pagina.

Gebruik van de website

Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alhoewel Vakanties-in-nederland.nl deze website met veel zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de geboden informatie. Daarnaast kunnen we niet garanderen dat onze website volledig technisch goed functioneert. Vakanties-in-nederland.nl aanvaardt op geen enkele manier geleden (directe of indirecte) schade die ontstaat door een bezoek aan deze website. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het bezoeken van onze website. Uiteraard bekijken wij de mogelijkheden wanneer u een boeking heeft gemaakt met onjuiste dan wel foutieve informatie. Indien dat van toepassing is, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. De eerste verantwoordelijkheid ligt echter bij de aanbieder van het vakantieverblijf. Eigenaren van vakantieverblijven kunnen immers hun eigen informatie op de website plaatsen.

Functies van de website
Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter kan het voorkomen dat er een technische functionaliteit niet werkt op de website. Dat kan resulteren in een website die niet optimaal functioneert. Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze website ten alle tijden, op iedere browser, foutloos functioneert. In het geval van een technische storting op onze website, zijn wij niet aansprakelijk voor eventueel geleden directe of indirecte schade.
Diensten en faciliteiten
Helaas kan Vakanties-in-nederland.nl geen aansprakelijkheid nemen op basis van verstrekte informatie van faciliteiten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de openingstijden, beschikbaarheid, afstand en prijzen van eventuele faciliteiten (eventueel in de omgeving van het vakantieverblijf). Staan er geen kosten omschreven bij (eventuele) faciliteiten? Dan hoeft dat niet per definitie te betekenen dat er geen kosten worden gerekend op locatie. Deze kosten zijn altijd voor uw eigen rekening.
Google Maps
Vakanties-in-nederland.nl toont de ligging van de verschillende vakantieverblijven aan met behulp van Google Maps. Dat is echter niet (altijd) het exacte adres: deze wordt pas getoond wanneer u de reispapieren ontvangt. Vakanties-in-nederland.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud dan wel het functioneren van deze mappen. Dit werkt via een derde partij: Google Maps.
Links naar andere websites
Op de website worden verschillende links naar andere websites geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content, links en/of inhoud op andere websites. Deze websites worden namelijk beheerd door derden. Door te klikken op een link, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.
Copyright
Alle foto’s en teksten zijn eigendom van Vakanties-in-nederland.nl. Deze mogen op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vakanties-in-nederland.nl.
Wijzigingen aan de website
Vakanties-in-nederland.nl kan deze website te allen tijde aan te passen. Hiervoor zullen wij geen toestemming vragen aan de bezoekers van deze website.
Neem contact met ons op
Heeft u nog vragen over onze gebruikersvoorwaarden? Dan kunt u ons uiteraard een bericht sturen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Op werkdagen reageren wij doorgaans binnen 48 uur.